woensdag 16 oktober 2013

* Een kleedje met vlinders*


Nadat dochter lief het kleedje van haar zus gezien had, wilde ze beslist hetzelfde model.
Ze koos de stofjes bij elkaar en de mama ging aan de slag. Voor een dochter van 10 jaar naaien, is zo anders dan voor een kleuter, de stukken stof zijn veel groter en het schattige is er zo wat af. Aan de andere kant krijg je een andere verhouding met een grote dochter en dat is tof, je leert er veel van bij, de babbeltjes zijn anders en gezellig, dus elke leeftijd biedt weer iets anders en is leuk! Groetjes!

9 opmerkingen:

 1. Chansaart.....mijn 10-jarige wil opeens alleen nog maar broeken aan, skinny's dan nog.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn oudste wil ook alleen broeken aan. Niet erg want de jongste wou enkel rokjes... Wou want ineens wil ze ook enkel broeken. Ah ja... :-)
  Wat ik nog wou vragen: welk naaimachine gebruik je? Ik heb een simpel "ding" en wil graag volgend jaar een nieuw aanschaffen! Hmmm.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo, Ik heb net je blog lezen, ik vond .... Ik stap al een site als deze behandeld http://deco-bapteme.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. The above article is nice and interesting, thank you willing to share! Greetings success of admin harga cetak buku wish you deign to visit my website, thank you :) cetak buku murah cetak buku umroh haji

  BeantwoordenVerwijderen