woensdag 15 februari 2012

Een tof kleedje!


Dag beste volgers, het is alweer even geleden, maar toch ben ik aan het naaien geweest. Ik maakte een rok voor mezelf, nu ben ik nog een op zoek naar een passend geel truitje voor erbij. Dus de foto's heb je nog van me tegoed. Ik maakte nog een lekker warm broekje voor de jongste. Dit weekend begon ik aan dit kleedje naar het patroon van Van Katoen en nu, tien minuutjes geleden, naaide ik de knoopsgaten en de knoopjes eraan, en klaar! De foto's zijn niet super, ik vind het in het echt veel beter van kleur...         *Telkens weer merk ik dat ik tijdens het naaien eens alles van me af  kan zetten, weer bij mezelf kom, soms eens wat wrevelig ben als ik eens wat moet opnieuw doen, maar bovenal mijn enthousiasme voel opborrelen!!! Groetjes Lore *15 opmerkingen:

 1. Heel mooi! Ik moet dit jurkje ook nog eens gaan maken. Heb jij voeringsstof gebruikt? Ik zie daar een beetje tegenop om te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Carolien,
  De donker rode stof aan de buitenkant heb ik ook als voerin gebruikt, dat ging prima echt waar!
  Gr Lore

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Lore, dat ga ik dan denk ik ook doen. Ik vind van die glimmende voeringsstof eigenlijk niet zo mooi. Dat gaat dan mijn eerste jurkje met voering worden. Groetjes Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag Carolien, het is echt de moeite om te proberen, het staat goed uitgelegd. Gr Lore

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, ik wou dat ik dat kon! Erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi! Naaien heeft bij mij ook wel een therapeutisch effect :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt super, ik heb nu al zoveel mooie "van Katoen" jurkjes zien voorbij komen, dat ik zelf het patroon ook besteld heb.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Awww...niet mijn maat :P
  Hij is echt geweldig leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. goed gelukt seg! Dat doet mij ook zin krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen