woensdag 7 maart 2012

* Cirkelrokje nummer drie *


Dag lieve volgers,
Vandaag is het een regenachtige dag, maar toch zijn er de afgelopen dagen momenten geweest dat je de lente al een beetje kon voelen. Daardoor had ik onmiddellijk zin om aan een zomerrokje te beginnen. Onze grote meid koos de stof en ik ging  met het patroon van een cirkelrokje aan de slag. Het blijft een heel leuk model om te maken! Ik wilde het rokje toch een speciale toets geven en daarom stikte ik onderaan nog een kantenboordje aan de zoom. Dat maakte het rokje naar mijn gevoel echt mooi! Ik kon de overlock van mijn schoonmoeder lenen en dat maakte de rok echt helemaal netjes af!
Op naar het volgende project en ik wens jullie nog veel creatief plezier!
Groetjes Lore
8 opmerkingen:

 1. wat een prachtig meisjes rokje is dat geworden. Ondanks het grijze weer heb je dan echt iets fleurigs waar aan je kan werken.Ook wel leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterend. Een mooi fleurig stofje. En dat boordje maakt het echt af.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Is het moeilijk om te maken? Ik bedoel voor iemand die niet zo thuis is in het naaien van kleding/ lezen van patronen? Want ik wil dit héél graag ook eens proberen, vind het kanten randje ook een leuk detail!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is echt niet moeilijk om te maken, je vindt het bij mme zsazsa. Je moet niet echt een pvatroon lezen, want je tekent het azn de hand van de maten van het kind. Je moet het zeker proberen, het zal wel lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zeg en wat een grote dochter heb je al!

  BeantwoordenVerwijderen