zondag 3 juni 2012

Give-away!!!


Dag lieve mensen, naaisters en creatievelingen,
Het is een tijd geleden en vandaag ben ik helemaal in de stemming om stofjes weg te geven! De lapjes zijn een halve meter groot enkel het donker blauw met witte stipjes is 25 cm. Het is aan jullie om te verzinnen wat je ermee zou kunnen maken en om te reageren als trouwe volger of nieuwe volger te worden. LET OP: je verdubbelt je kans als je een leuk ideetje om te maken post... Dan steek ik je naam er twee keer in bij de loting.
Op zondag 17 juni maak ik de winnaar bekend!
Vriendelijke groeten Lore

57 opmerkingen:

  1. Oh! Leuk zeg! En wat zou ik maken? Hum... Die bloemen lijken me een rok of het onderste deel van een jurk. Die roze zeker een rok. De treintjes worden een hemdje. De blauw met witte stippen een deel van een strokenrok? Er is alleszins veel leuks mee te doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou laat ik dan het spits maar afbijten, ik doe graag mee voor deze leuke en lieve stofjes.
    En wat ik er van ga maken. Door de geheimzinnigheid hier thuis voor mijn verjaardag volgende week vermoed ik dat ik een naaimachine ga krijgen , dus maak ik één van de allereerste naaisels op mijn nieuwe machine ( hoop ik dan toch)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat tof! ik heb zeker al ideetjes voor de stoffen.
    Allereerst zou ik een clownstas maken voor mezelf, een hele toffe waar ik mijn ballonnen in kan steken, zodat ik ze makkelijk kan gebruiken om te plooien.
    daarvoor zijn die stippen zeker welkom :)

    Grtjs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke stofjes! Ik zou de stipjes voor een rokje of jurkje voor de kinderen gebruiken. En dat stofje met de treintjes zou een leuke vlaggenlijn zijn voor een pas geboren kindje. En dan ga ik nu duimen, en een linkje op m'n blog plaatsen. Groetjes Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. leuke stofjes ! Ik denk dat ik er een leuke tas voor mijn laptop zou van maken, een leuk tasje voor mijn gsm en in te steken en nog wat handige spulletjes er van maken. Van het blauwe bolletjes - stofje zou ik graag proberen te verwerken in een rok voor mezelf.

    groetjes charlotte

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wow super! De roze zou een verjaardagskroon worden, de blauwe en bloemen een tasje. En voor de treintjes zou ik nog iets moeten verzinnen, een pamperzakje of slabbetje of zo.
    Alleszins, het is een super give away.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hmmmm Dat blauw met stipjes zou bij mij een schminkzakje worden voor een vriendin die binnenkort jarig is en helemaal zot is van stipjes! De treintjes een toiletzakje voor mezelf en de zus, de bloemen OOOOVERDUIDELIJK een rokje! En de roze stippen zou ik nog eens over moeten denken ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hey,
    Ik zou van het bovenste stofje een schortje maken voor mijn neefje dat verzot is op treinen, om conducteur te spelen. De middelste stofjes zou ik gebruiken om de messenger bags van de dochters te versieren die hier al een tijdje op de planning staan en de onderste wordt een ritstasje helemaal voor mezelf!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk leuk leuk ! Voor stofjes zijn we natuurlijk altijd te vinden ! En uit 25 cm, daar krijg ik perfect een zomerhoedje uit !

    BeantwoordenVerwijderen
  10. De winnaar zal bekend gemaakt worden aan de vooravond van mijn verjaardag! Maar: ik krijg niet alleen graag (met mijn verjaardag) ik geef ook graag. En ik weet dat een naaivriendin + collega het bloemetkesstofje het einde zou vinden! Dat zou naar haar gaan. Een zomerhoedje vind ik een TOPidee, dus krijgt Jochapeau het stippenstofje. Met het roze stippenstofje ga ik zeker scoren bij mijn (voorlopig nog) aan roze verslaafde dochtertje en de treintjesstof wordt een nieuwe turnzak voor de zoon.
    Iedereen content sé! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik heb een kijkje genomen op je blog en je project is wel tof zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Tof! Ik doe graag mee!
    Binnenkort gaan we twee weken op vakantie en ik heb nog allerhande projectjes in mijn hoofd waarvoor deze stofjes ideaal zouden zijn: een linnenzak voor de vuile was, toiletzak, ipad hoes, zonnehoedje,... Ge ziet, die stofjes zullen niet verloren gaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Mooie stofjes! Dat bovenste, voor mijn eerste hemdje, voor mijn metekindje bijvoorbeeld? De stipjes, ideaal voor cirkelrokjes of rimpelrokjes voor de dochters! En dat onderste bloemenstofje - smelt - een rok voor mezelf, definitly!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hallo,

    Ik doe ook graag mee om deze stofjes te winnen. Ik denk dat ik ze zou gebruiken om notaboeken mee te bekleden en de restjes zou ik verwerken om bladwijzers en sleutelhangers mee te maken.
    Ik ben al een trouwe volger van jouw leuke blog.

    Lieve groetjes,

    CreativEls
    http://koekjehaakjemaakje.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Dat stofje met de bloemen wordt een clutch, blauw met witte stippen een zonnebrilzakje, het roze stofje met witte stippen een pennenzak voor mijn dochter en van het laatste stofje maak ik een hoes voor het vakantieboek! Leuke give away trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Prachtig, ik doe mee!
    Dat bovenste stofje , daar zie ik zonnehoedjes voor de kids in.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Super, als ik de stofje s zou winnen zouden ze allen gaan naar het naaivakantieproject voor deze zomer, namelijk allemaal spulletjes, zakjes, rokjes, bloesjes hoedjes, dvdhouderzakjes,... om twee weken frankrijk/ spanje te overleven met ons klein madammeke die achter twee weken juist 1 jaar wordt. zo se, en nu maar duimen, duimen, duimen...x

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Oh ik doe ook graag mee!!! Want je give away is echt heel leuk!!
    Wit met auto-vliegtuig-trein: Zakjes voor vanalles mee op reis te nemen of de was terug mee in naar huis te brengen
    Als ik de bloemenstof zie denk ik direkt aan een kussen
    De roze met witte bolletjes gaat misschien wel naar Joppe voor die pennenzak voor de dochter en misschien hou ik een klein stukje voor details (mijn dichter en ik zijn geen rozen)
    En de blauwe met witte stippen wordt een zomershortje voor de dochter

    Groetjes
    Maren (hoemmelke.blogspot.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een leuke give away, ik wil graag een kansje wagen!
    Wat ik van de stofjes zou maken...van de linker met bloemen een tas, de treintjes/vliegtuigjes een tasje voor een van de neefjes, de blauwe stippen pyramide tasjes en kadotasjes en de roze stippen een lief babyjurkje.

    Groetjes mama c
    www.mamaljemaakthet.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Deze stofjes zijn perfect voor een juffengeschenkje voor het einde van het schooljaar: een vlaggetjeslijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Waauw wat een leuke stoffen! Ik zou het volgende ervan maken:

    - een rok voor mezelf
    - een pamperzakje voor het verse baby'tje van mijn collega
    - een jurk/rok/bloesje voor mijn dochter
    - een hemdje voor datzelfde verse baby'tje van net of een kussensloop.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik doe ook graag mee ! Ik droom al van vrolijke laptophoezen, ovenwanten en pennenzakken !

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een leuke stofjes.. Wat zou ik er van maken.. Ik zie in de rozenstof wel een Amy-Lynn rokje... In de stof met de treintje zie ik wel een blouse voor het beste vriendje van mijn dochtertje... De roze met stipjes een blouse voor mijn dochtertje en de blauwe met stipjes zou ik wel kunnen verwerken als paspelband.. Ideeën genoeg ;-)

    Groetjes Bianca

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ohh geweldige stofjes!!! als een echte stoffenverslaafde heb ik natuurlijk genoeg ideeen voor deze stoffen....Leuke cirkel rokjes voor mijn twee dochtertjes! Binnenkort is er bij ons een geboorte golf...dus een leuke slabbetjes,knuffels enz... een volledig kraampakket voor mijn vriendin. Ik ga nu nog maar verder fantaseren...

    groetjes Evelien

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat een leuke give-away. Ik wil graag mee doen.
    Van het donker gebloemde stofje zou ik een rokje maken,
    Van de gestipte een tasje of een penetui
    Van de stof met vliegtuigjes een verzorgingsmapje (voor pampers, billendoekjes enz.).
    Nou, ik ben benieuwd of ik win....
    groetjes, Marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Ik zou ze gebruiken voor mijn kindjes,uiteraard: de bollekesstoffen zou ik omtoveren tot schooldingen voor dochterlief die na de vakantie naar het tweede gaat => pennenzakje, potlodenrol, herbruikbare kaft voor agenda...of toch een zwierig rokje met tule onder?
    De vliegtuigjesstof daar zou ik een vliegtuigje van maken om over een lepel te steken voor zoonlief die binnenkort voor het eerst vaste voeding zal eten en een slabbetje.
    De bloemenstof ... iets voor de mams, iets om haar haakbenodigdheden in te stoppen of zo.
    Zo is iedereen blij :-)

    ps: bij mij kan je ook wat winnen... word jij ook blij!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Oh wat een mooie stofjes, ik zou er wat voor mijn dochter Noor van maken, van de donkerblauwe stipjes en de rozen een jurkje zoals deze: http://smotzy.blogspot.nl/2010/09/roos-5011-het-lijkt-wel-een-verslaving.html

    En van de roze stippen een rokje (of 2) van het andere stofje zou ik een rugzakje of een tasje maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Een verjaardagskroon voor mijn bijna 3 jarige dochter, mijn alleereerste hemdje voor ons neefje, een opbergzakje voor mijn opgevouwen plastic zakjes, een sleutelzakje voor mijn grootmoe, een tuttenkoord voor mijn metekindje, een vrolijk rokje voor mijn dochterje, een handtasje voor mijn moeder... Ideetjes genoeg :-)
    Veel liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Oh, moest ik de gelukkige winnaar zijn, zou ik met het blauwe stipjesstofje iets maken voor mijn toekomstig metekindje. In augustus is het zover! En haar mama (mijn zus dus) is verzot op stipjes, dus hiermee zou ik zeker en vast een leuk cadeautje kunnen maken.
    Het trein-stofje zou ik gebruiken voor een opbergzak voor de treinen in de kleuterklas! Joepie, wat zullen de kapoenen van mijn klas tevreden zijn!
    Nu duimen maar!
    (Ik linkte op http://nienkemaakt.blogspot.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wauw, wat een mooie stofjes! Ik zou van de treintjes-stof een deel gebuiken om met mud podge een opbergkoffertje (reismodelletje) voor de Thomas de treintjes van m'n neefje maken, zodat hij die mee kan nemen als hij uit logeren gaat!
    De gebloemde stof lijkt me mooi om te gebruiken voor het beplakken van een rijstpapieren hanglampje en zou ik verder opleuken met roze popmponnetjes van wol.
    Bij de blauwe stippen stof heb ik nog bijpassend spul om een knuffel te maken in de stijl zoals je op mijn blog kunt zien (in het bericht met de give away).
    De roze stof kan ik dan nog gebruiken voor een kussenhoes of opbergzak voor aan het bed van m'n nichtjes! Daar verwerk ik het lintje dan ook in, samen met een paar andere lintjes uit mijn eigen collectie!
    Pff... En nu maar duimen! ;-) Groetjes Riri

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat een lieve leuke stofjes! Ik zou die roze gebruiken voor een sprei die ik aan het maken ben, en die blauwe voor een mooi etuitje:) Het rozenstofje zie ik al helemaal in een rokje! Nu maar even duimen, duimduim!

    Groetjes Tessa

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Dat lijken wel heel erg leuke stofjes!
    Ik zou er waarschijnlijk een pennezakje mee maken, en/of een vlaggenlijn lijkt me ook leuk en/of een kroon.

    ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Super leuke stofjes! Die voertuigen zou ik meteen gebruiken voor een pyjama voor de zoon denk ik!
    Ik plaats nog een linkje op mijn blog, groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  35. De bloemenstof daar zou ik een tasje voor mezelf van maken.
    De blauwe stippen vind ik leuk voor een pennenzak voor de zoon en de roze stippen voor een potloodrol voor de dochter. Het bovenste stofje is ideaal om een hemdje mee te maken voor de zoon denk ik.
    Leuke stofjes hoor!
    Kom je ook eens kijken naar mijn blogje? Ik plan deze week ook nog een give-away.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. leuk ik doe mee !
    ik denk dat ik er een etui van ga maken of zo !
    liefs nadia

    BeantwoordenVerwijderen
  37. leuke stofjes zitten er bij zeg. De roosjes zou ik eens kunnen gebruiken om voor mijzelf een rokje van te maken. Nog nooit eerder gebeurd.

    De stipjes kan ik goed combineren met een bloemetje voor de meisjes, voor natuurlijk ook rokjes. En dat fantastische vliegtuig, step, helicoper, vliegtuigstofje. Daar zou ik iets moois voor kunnen maken voor ons aanstaande neefje en nog wel wat kleine mannetjes in de buurt.
    En ja, blauw met witte stippenstof, dat kan altijd nog wel iets opleuken.
    Groet, ik ga snel volgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Wat doe ik graag mee! Stofjes altijd welkom!! Ik heb 101 dingen in mijn hoofd om te maken en deze lijken me leuke om kussens van te maken in de leeshoek

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Dag Lore! Super leuk dat je dit doet, je heb ook een leuke blog :) Ik ben sinds kort ook aan de slag gegaan met mn stikmachine. Ik maak allerlei leuke dingetjes voor kinderen, zoals knuffeltjes, vlagjes, slabbetjes, ... Maar aangezien ik student ben kan ik mij nog niet zo veel stof veroorloven, ik ga dan langs bij tantes, oma, buren, en zij houden restjes stof bij voor mij. Maar zo mooie stofjes als deze waren er nog niet bij... Dus ik zou dit stof zeker en vast gebruiken en ik zou er enorm blij mee zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Dat voertuigen-stofje!!! Ik droom al van een prikbord met een dik gewatteerd kader. Gebloemde dekbedovertrekken voor in het poppenhuis en de stipjes combineer ik in een kussen.
    Nu nog winnen, natuurlijk

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Oh wat een leuke stofjes en leuke blog!
    Ik heb normaal gezien nooit veel geluk in het spel, maar ga toch mijn kans eens wagen ;-)
    Het leuke aan dit pakket is dat ik zowel voor de kinderen als voor mezelf iets zou kunnen maken :p
    De bloemen zou ik voor mezelf houden voor een handtas of iet anders leuk.
    Het wit met rode stofje zou misschien een t-shirt voor de zoon kunnen worden en de andere stofjes iets voor de dochter en haar poppenkindjes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Ooooh, wat een leuke give-away. I doe nog op de valreep mee ... een vriendin krijgt binnenkort een adoptiekindje uit Ethiopië, en ik wil een knuffelkussen maken. Zelf heb ik twee meisjes, dus dat voertuigenstofje zou mij heel goed van pas komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  43. In n ovember krijg ik er een nieuw neefje bij. Dat vliegtuigstofje zou ik gebruiken om wat kraamcadeau'tjes te maken: voeldoekje, slabbetje, ritstasje en misschien nog een fopspeenkoord.

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Leuke stofjes! Het stofje met de treinen en vliegtuigjes is ideaal voor een zomerhoedje voor mijn zoontje. Het roze met witte stipjes zou wel mooi zijn voor een rokje voor mijn dochterjes. Dat met de bloemetjes dan zou wel een mooi tasje kunnen zijn. En het blauwe met stipjes, daar zou ik haarbandjes van maken...

    Oh ja, ik doe zeker graag mee! En ik zet ook een berichtje op mijn eigen blog...

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Leuk! Van de roze treintjes stof zou ik een reistas maken, door het te combineren met de roze stippen stof. Een meter bij elkaar moet toch een leuke tas opleveren.

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Hmmm ... leuke give away !!! Ik weet het wel hoor, wat ik zou doen met die stofjes: mijn tienerdochter is verslaafd aan bloemetjesstoffen, dus ik zou van die bloemetjesstof een romantische schoudertas maken met neepjes en misschien wel een strikje, de blauw-witte bolletjes zou ik gebruiken om een diadeem voor in haar haar te bekleden, enz ik weet wel raad met zulke mooie stofjes !!! Kijk maar eens op mijn blog, ik heb ook net een give away. Groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Oh wat leuk, ik wil graag meedoen om dit te winnen.
    Ik ben nog niet zo lang terug aan het naaien en ben nog maar een paar manden begonnen om terug een voorraad stofjes aan te leggen. Van de roze met stipjes en de witte met treintjes zou ik wel een kleurpotlodenrol maken.

    Groetjes
    Mireille

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb je give away ook op mijn blog gezet.
      Ik heb nog niet zo veel volgers, maar dat komt nog wel (hoop ik)
      Mireille

      Verwijderen
  48. Superleuke stofjes! Mijn stoffenkast is nog niet zo vol, dus ze kunnen er gerust bij. Al zou ik ze waarschijnlijk meteen opgebruiken, ik heb net een nieuwe naaimachine gekocht en het kriebelt ...
    Ik zie:
    - een rokje
    - een iPadhoes
    - een zonnehoedje voor de dochter
    - een zonnehoedje voor de zoon of een babydekentje

    BeantwoordenVerwijderen
  49. leuk!!
    ik doe graag mee!!
    wat het zou kunnen worden... veel ideetjes maar of ze allemaal echt uitgevoerd zullen worden hangt een beetje van mijn kunde af.
    ik dcaht aan een zomerhoedje met bijpassend rokje?
    een leuke pennenzak, een schattig hemdje, en misschien wel vlaggetjes!
    bedankt alvast!

    BeantwoordenVerwijderen
  50. leuk leuk leuk! Ik doe zeker mee!En wat het wordt... Een gebloemd jumpsuit, een roze en een blauw rokje en een wit bloesje met vliegtuigen en pofmouwtjes, misschien?

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Wat een teksten allemaal...veel van bovenstaande zou ik er wel mee willen maken maar ik wacht altijd graag tot ik de stof echt voel om helemaal te beslissen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Ik zou er handvaten van maken voor de tote-bags die we in de klas gemaakt hebben. en de restjes...die hang ik tegen m'n muur. Iets moeilijkers kan ik nog niet maken

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Mag het nog of heb je al getrokken?
    Groetjes, Thea R.

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Ik ben druk bezig met hexagons maken. Deze stofjes zijn daar heelgoed bij te gebruiken. Thea R.

    BeantwoordenVerwijderen