dinsdag 20 december 2011

Sfeerlampjes

                          Dag lieve volgers,
Eerst en vooral wil ik jullie toch bedanken voor de mooie reacties die ik al kreeg op de give-away! Ik heb er echt al van  genoten! Het is ook gewoon fijn om contact te hebben met mensen die ook creatief bezig zijn, bezoekjes aan jullie blogs te brengen en nieuwe ideeen op te doen, leuk leuk leuk!
Hier weer twee nieuwe creaties om de kinderkamer of een klasje gezelliger te maken. Maar ik maakte ook al een "kapje" met vilt en met een bloemetje voor in de woonkamer. De lampjes komen uit Ikea en leuke stofjes zijn er genoeg. Het geeft in ieder geval een warme sfeer!7 opmerkingen:

 1. die met de paddestoeltjes vind ik het mooiste, maar ze zijn allebei echt schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee, ze zien er erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw heel leuk... en het toeval wil dat ik nog zeker 2 van die lampen staan heb (eigenlijk ging ik daar iets rond vilten, maar toen beet de naaimicrobe me weer) en dat kabouterstofke heb ik in het grijs liggen.
  Wie weet... maar met elk stofje is dit wel leuk... voor de jongens maakte ik in de zomer pyama`s van een auto-stofke en ik heb daar nog iets van over.
  Bedankt voor het idee!!
  Maren

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aha ... ik moet binnenkort beginnen aan het inrichten van een meisjeskamertje ... weeral een ideetje erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind het super tof!!! maar ik vroeg me af hoe het blijft rechtop staan. Je trekt dat overtrekje toch over die glazen vierkante lamp é (grono)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. amaai, wat een krak ben jij, super sfeerlampjes, groetjes,
  http://ingeltjen.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen